woensdag 25 september 2013

Eindelijk is het dan zover !!!!!!!

Mijn eigen blog. Na veel inspanningen, van Sylvia, is deze tot stand gekomen. Hier alvast was foto's van creaties zodat jullie kunnen zien wat ik zoal maak.

Uiteraard heb ik nog veel meer gemaakt maar dit is een beginnetje en moet ook nog gaan bekijken hoe het blogwereldje in elkaar steekt.
Groetjes en tot snel Annemieke

5 opmerkingen:

Sylvia zei

Nou, het was een hele klus achteraf maar nu dan eindelijk je eigen blog. En ik ben natuurlijk je eerstevolgster. Veel plezier ermee.
Je zus(je)

Yvonne zei

Ziet er goed uit Annemieke!!!!
Yvonne

Scraptastische hobby zei

Hoi Annemieke,
Haha ik heb je gevonden, via de blog van Sylvia! Ik zag dat je volger was geworden maar kon niet terug reageren en nu gelukkig wel! Ik wens je heel veel plezier met je nieuwe blog, het ziet er prachtig uit allemaal, het is een heel werk om er één te maken!! Maar de kop is er af en nu kunnen we gaan zien wat voor moois er op komt. Dit ziet er in ieder geval al goed uit!
Tot blogs en ik ben natuurlijk ook volger geworden! gr. Gerie

Danielle Champagne zei

Hoi Annemieke! Congratulations for your blog! you have wonderful creations. I am happy to get to know you! Cheers from Montreal.

Pytsje Sjoukje zei

Yippie! Wat super dat je je eigen blog nu hebt!
Heel veel plezier met je nieuwe blog, vergt wat oefening maar dat komt vanzelf goed.. en anders, Sylvia is altijd in de buurt ;-)

Gr. Pytsje Sjoukje
www.papierdesign.nl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...